Get Involved

Get involved, If you would like to support the efforts of the Ukrainian Musicians Association we would encourage those to gracefully donate funds to our nonprofit organization.  Donations may be made by mail to:

UMA
275 Selkirk Ave
Winnipeg, MB
R2W 2L5
Ph (204) 582-8057

You can also download the following forms below:  Donor Submission Form & Lifetime Achievement Awards Form

DONORSUBMISSION .pdf

LIFETIME ACHIEVEMENT AWARDS.pdf

Включайся Якщо ви хотіли б підтримувати зусилля Асоціації українських музикантів Ми хотіли б закликати тих, витончено пожертвувати кошти на наш некомерційної організації. Пожертвування можуть бути зроблені поштою:

UMA
275 Selkirk Ave
Winnipeg, MB
R2W 2L5
Ph (204) 582-8057

Non Profit

The Ukrainian Musicians Association is a registered non-profit organization.  Our ultimate goad was to create a "Hall Of Fame" to honor, preserve, protect and recognize the vast contributions made by musicians who through their music have brought Ukrainians together to celebrate our heritage.  We accomplished that goal with a lot of help from our donors and volunteers.   Ukrainian music continues to be enjoyed today and our goal is to keep these traditions alive.  With your help we continue to add displays and exhibits to the "Hall Of Fame", as well the up keep of the location and building.

It is our intention to make every Ukrainian throughout North America aware of the "Hall Of Fame".  Therefore, we are in need of financial assistance in order to continue our efforts.  In order to reach our goals we are encouraging business's and organizations to become corporate sponsors.

Асоціація українських музикантів є зареєстрованим некомерційна організація. Наша кінцева Стрекала було створити "Hall Of Fame" на честь підтримувати, охороняти і визнати величезні внески, зроблені музикантами Ви у своїй музиці-принесли українців разом, щоб відсвяткувати нашу спадщину. Ця мета ми досягли з великою кількістю допомогою наших благодійників і добровольців. Українська музика як і раніше користуються сьогодні і наша мета, щоб зберегти традиції живі тезу. З вашою допомогою ми продовжуємо додавати дисплеї і експонати в "Зал слави", а також, залишають на місці і будівництва.

Це наш намір, щоб кожен український всій Північній Америці відомо про "Hall Of Fame". Таким чином, ми потребуємо фінансової підтримки, щоб продовжити наші зусилля. Для досягнення наших цілей ми закликаємо бізнесу та організмів стати корпоративні спонсори.